Üzenetem Toroczkai Lacinak a Budaházy-Hunnia ügyben közzétett minapi közleménye kapcsán

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Hunnia ügy vádlottai nevében is köszönöm nyilvános kiállásodat (https://goo.gl/u54uHL) Budaházy Gyuriék szabadságáért, a koncepciós eljárás ellen és a mozgósításodat a politikai foglyok melletti tömeges akciókra a februári másodfokú döntés előtt ! Fontos, hogy jövő januárban és februárban erőteljes és határozott akciók megszervezése is kövessék szavaidat, ezt joggal és bizalommal sokan várják Tőled. Fontos lépés volt részedről, hogy a tavaly általam készített közkegyelmi törvénytervezet országgyűlési benyújtását elősegítetted. Döntő jelentőségű viszont, hogy Gyuriéék ügyét ne engedjük pártpoliitkai játszmák részévé tenni, mert ez árt nekik. Ehhez nemzetpolitikai dimenziókban való gondolkodás és cselekvés szükséges. 

Nemzeti ügy a közkegyelem mielőbbi elfogadása, ezáltal Gyuriák elleni jogerős ítélet megakadályozása. Ezt ráadásul össze kellene kötni február elején az Országgyűlés választások előtti utolsó ülésszakán a 2006 őszi rendőrterror és megtorlások rendőri-ügyészi-bírói felelősségrevonását elévülésre tekintet nélkül lehetővé tevő Alaptörvény módosítással, amelyet tavaly ősszel Lázár János támogatásáról biztosított. Folyamatosan lobbizok mindennek érdekében a kormánypártoknál, mivel a megoldás kulcsa az ő kezükben van. Ehhez azonban bölcsesség és fokozott felelősség szükséges, kérlek Te is lépjél ennek érdekében. 

Minden Hunnia ügyben tervezett megmozdulásban számíthatsz a Nemzeti Jogvédő Szolgálatunkra !

Hírdetés

2017. december 22-én a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében feljelentést (https://goo.gl/pP9HEK) tettem a Legfőbb Ügyészségnél az elsőfokú ítélet kihirdetését és írásbafoglalását övező súlyos anomáliák, bírói-ügyészségi bűncselekmények kapcsán. Ugyanezen a napon Budaházy Gyurival évzáró beszélgetésben szóltunk a Hunnia ügyről és a bírói-ügyészi bűncselekmények miatti tett nemzeti jogvédő feljelentésről.

Itt nézhető a beszélgetésünk és itt található a feljelentés, kérlek ezeket Te is terjeszd ! 

https://goo.gl/3MWugY

Bajtársi üdvözlettel: dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »