Vagány brit aktivista fasisztázó német közszolgálati újságírócselédeket szégyenít meg

Vagány brit aktivista fasisztázó német közszolgálati újságírócselédeket szégyenít meg

JOURNALISTEN WATCH

Tommy Robinson brit aktivista eljött a németországi Cottbus városába, ahol beszélt tüntetőkkel, valamint közszolgálati tévés újságírókkal, felelősségre vonva őket, hogy milyen jelzőket használnak a sorsuk miatt felvonulókra.

Robinson (lásd a videót, mert tényleg szenzációs): „Az embereknek elegük van. Hiszem, hogy valami nagynak leszünk a tanúi. Angela Merkel migránsok millióit hívta Németországba más kultúrákból. Olyanokat, akik a nőket nem tisztelik.”

A migránsok késsel támadnak  és a légkör megváltozott Németországban. A félelem légköre uralkodik. Több nővel beszélt, akik elmondták, nem mernek éjjel az utcára menni,de arról nem mernek beszélni a kamera előtt, mert annak súlyos következményei lesznek. Elbocsájtják őket állásukból, de rendőri következményekkel is számolhatnak.

Hírdetés

Egy piros sálat viselő nő panaszkodott, hogy a médiumok rasszistáknak, Németország barna üledékének nevezik őket.

Erre odament hozzájuk egy közszolgálati tévés riporternő és követelte, hogy Robinson ne beszéljen a nővel. Erre Robinson rámordult, mi maga, újságíró vagy fasiszta? A nő kikészült és mondta, elmegy rendőrért, amiért fasisztának nevezték.

Robinson lenácizta az újságírókat. Azt mondta, ő fősodratú újságírók az európai polgárok ellenségei. Azt mondta nekik: „Nem az igazságot közvetítik és ezeket az embereket teljesen tisztességtelen módon fasisztáknak, náciknak, rasszistáknak nevezik”.

Tommy Robinson kifejezte meggyőződését, hogy ahogyan arab tavasz volt, most jön a német nyár. Emberek vonulnak majd az utcára, mert elegük lesz. És az AfD-re fognak szavazni.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »