Valami nagyon mozog Székelyföldön

Minden elkötelezetten magyar nemzettársunk figyelmét és támogatását kérjük! Terjesszétek a következő dokumentumokat!

A székely kormány hivatalos állásfoglalása Beke István ügyében (klikk 2x a képre!):

A Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságnak címzett, Romániát apartheid cselekményekkel és etnikai alapú üldözéssel vádoló feljelentés angol és magyar szövege, Csibi Barna által aláírva, megtalálható itt:

Etnikai alapú üldözés Székelyföldön – feljelentést tett a székely kormány a hágai büntetőbíróságon (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Ugyancsak itt, jobbra fel, látható diavetítés formájában a Kelet-Ukrajna-i fronton elesett kárpátaljai magyarok arcképei. Ha magyar vagy szentelni fogsz nekik néhány percet. Béke poraikra!

Ugyanakkor gondoljunk azokra a magyarokra, akiket kényszerbesorozással a frontra vittek és ott meggyőződésük ellenére az önrendelkezésükért harcoló orosz nemzetiségű sorstársaikra kénytelenek lőni. Reméljük egészségben és épségben haza kerülnek Kárpátaljára. Várja őket a szűkebb hazájuk, a hozzátartózóik, a magyarság!

Megjegyzés: Csibi Barna elítélte és felakasztotta Avram Iancu román háborús bűnös bábuját. E miatt a 10’000 magyar öreg és gyerek legyilkolása miatt nemzeti hősnek kikiáltott tömeg gyilkos miatt Csibi Barna Romániában olyan életveszélyes üldözésben részesedett, hogy el kellett meneküljön. Csibi Barna elleni vádiratban a rovásírás tanulása és használata a román terrorelhárító ügyészek szemében fasiszta szimbólumok szeretetére utal. Jelenleg Kárpátalján él, nagy barátságban a ruszinokkal.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Székelyország Tagged: Románia apartheid, Székely Köztársaság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »