Vérfürdő egy tel-avivi pubban – Két halott, négy életveszélyesen és három közepesen megsebesült áldozat

Vérfürdő egy tel-avivi pubban – Két halott, négy életveszélyesen és három közepesen megsebesült áldozat

Nem sokkal ezelőtt egy fegyveres gépkarabélyból tüzet nyitott a tel-avivi Dizengoff utca 124. szám alatti pubban, pontosabban a járdára kirakott asztaloknál ülő személyekre. Az első jelentések szerint az eddig ismeretlen támadó kilenc embert talált el, közülük kettő meghalt, négy súlyosan, három közepesen megsebesült. A fegyveres támadó a közelben elbarikádozta magát – jelenti a Válláh!Hádásot és a Má’árív héber nyelvű hírportál.

Tel-Avivban a Dizengoff utca 124. szám alatti pub vendégeire nem sokkal ezelőtt egy gépkarabéllyal felfegyverkezett személy válogatás nélkül tüzet nyitott, s az eddigi jelentések szerint két ember azonnal meghalt, négy életveszésen, míg három személy közepes természetű sebesülést szenvedett. A helyszínre percek alatt több száz rendőr, a Sábák nevű belbiztonsági szolgálat és a különleges rendőri alakulat tagjai érkeztek.

A hírportál tudomása szerint az izraeli biztonsági alakulatok megérkezése láttán a fegyveres merénylő futva megpróbált elmenekülni a helyszínről, ám a Reines és a Remez utca sarkán kénytelen volt elbarikádozni magát. Eddig nem világos, hogy a merényletet ki és milyen indokkal hajtotta végre. A legutolsó hírek szerint a fegyveres merénylőnek mégis sikerült elmenekülni a helyszínről, s az izraeli biztonsági erők hajtóvadászatot indítottak az elfogására.

El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »