Veszélyes a családdal a Groupama Arénában meccset nézni

Úgy néz ki, amióta az ultrák kiszorultak a Ferencváros mérkőzéseiről minden szempontból megváltozott a meccseket uraló hangulat. S nemcsak a nyomasztó csenddel hívják fel a figyelmet magukra a modern szurkolók, agresszivitásukkal elrettentik a családokat is a magyarfocitól.

Szombaton a Ferencváros számára is befejeződött a magyar bajnokság 2014-2015-ös idénye, miután a csapat a bajnok Videotont hazai pályán 2-0-ra megverte.

A meccs utáni sajtótájékoztatón a következőképp értékelt Joan Carillo, a vendégek spanyol vezetőedzője:

Hírdetés

Az első játékrésszel nem volt gond, voltak lehetőségeink, de a második félidőben megakadt a lendület, hozzá kell tenni sok sérültünk volt. A mai meccsen azok a játékosok jutottak szóhoz, akik a következő szezonban is velünk lesznek. Mindenképp pozitívum, hogy pörgős meccsen vehettek részt. Nem egyedi eset, hogy egy bajnokcsapat már leereszt a szezon végére, de szép teljesítményt nyújtottunk a szezon során. Miután biztos volt a bajnoki cím, más tényezőkre kellett összpontosítani.

Van még egy év a szerződésemből hátra, most szeretnék a játékosaimra koncentrálni, megköszönni nekik a munkájukat, nagyon büszke vagyok rájuk. Hogy elhoztam-e a ma a családomat? Nem, és az ötéves fiam úgy döntött, nem akar többet jönni meccsre – tette hozzá a Carillo.

Mint ismert, miközben a Fradi ultrái fantasztikus hangulatot teremtve ünnepelték a kupagyőzelmet, a Groupama Arénában inzultálták Carillo családját.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »