VIDEÓ: Plíšková dühében szétverte a bírói széket

VIDEÓ: Plíšková dühében szétverte a bírói széket

Karolina Plíšková annyira dühös volt a bíróra, hogy kezfogás helyett örjöngve szétverte a székét. Nem mondjuk, hogy alaptalanul volt dühös a cseh 5. kiemelt teniszezőnő, de ez azért túlzás volt.

A 3,35 millió dollár összdíjazású római tenisztorna második fordulójában rendezett mérkőzés befejezése igazán emlékezetesen alakult. Minden azzal kezdődött, hogy a döntő szettben, 5:5-ös játszmaállásnál és egyenlőnél az egyik vonalbíró hibásan kintnek látta Plískova labdamenetet lezáró lecsapását.

Rossz döntés volt, szabad szemmel is jól látható volt, hogy a labda még belűről sem csípte a vonalat, nem hogy kint lett volna. Hiába reklamált egyre kétségbeesettebben a csehek volt világelsője, sem a főbíró, sem az ellenőr nem volt hajlandó felülbírálni a döntést. A főbíró azt mondta, az ilyenkor szokásos labdanyomot “elvesztették”, ezért nem tudják megnézni, míg Sakkari állította, ő “nem látta” a labdát.

És a java még csak ezután jött, Plíšková “természetesen” elvesztette a meccset, a görög Maria Szakkari győzött. A mérkőzés után fegyelmezetten gratulált a győztesnek, majd kezét nyújtva a bíróhoz lépett, amikor egyszercsak előtörtek belőle az indulatok. Mintha egy fát próbált volna meg kivágni, háromszor is keményen odavágott ütőjével a bírói széknek. Íme: 
 
 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »