VIZSGÁLJUNK MEG EGY 444-ES „CIKKET”!

Nagyon figyelemreméltó az a műfaj, amit a 444 művel.

Ez úgy működik abban az emésztőgödörben, hogy az „újságíró” keres egy hírt a világhálón. A hírt bemásolja, ír hozzá egy olyan nagyon viccesnek gondolt címet meg egy fikázó, egy mondatos „bevezetőt”, amellyel igyekszik az emésztőgödörből kanalazgatókat a megfelelő irányba orientálni, és kész is a „cikk”.

Példaként vizsgáljuk meg a Sarkadi Zsolt nevű fehérjehalmaz legutóbbi művét:

„Na, heló, röfik! – Majdnem 250 ezer tonna disznóhúst eszünk évente Magyarországon

Hírdetés

Fazekas Sándor az országos böllértalálkozón örült ennek nyilvánosan.

Sarkadi Zsolt 

Mintegy tíz százalékkal nőtt a sertéshúsfogyasztás 2016 óta Magyarországon, éves szinten, egy emberre vetítve most 25 kilogramm körüli a fogyasztás – közölte a földművelésügyi miniszter szombaton Túrkevén, a XII. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozón tartott sajtótájékoztatón.

Fazekas Sándor azt mondta: a sertéságazatra rendkívül kedvezően hatott, hogy 27-ről 5 százalékra csökkent a sertéshús áfakulcsa 2016. január 1-jétől. A gasztronómiai rendezvények is ráirányítják a figyelmet a sertésből készült ízletes ételekre a miniszter szerint. (MTI)”

No, hát ennyi.

Persze nem világos, mi a baj azzal, ha több sertéshús fogy („Fazekas Sándor az országos böllértalálkozón örült ennek nyilvánosan”), ha csak az nem, hogy Sarkadi Zsolt nem fogyaszt disznóhúst. Ezt megértjük, de ez mitől közügy?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »