Vona Gábor: a Jobbik rendkívüli parlamenti ülésen hallgatná meg Orbán Viktort az 1300 bevándorló beengedése miatt

Vona Gábor: a Jobbik rendkívüli parlamenti ülésen hallgatná meg Orbán Viktort az 1300 bevándorló beengedése miatt

A legerősebb ellenzéki párt elnöke felidézte, Szijjártó Péter külügyminiszter is elismerte, hogy hazánkban van az az 1300 ember, akikről Altusz Kristóf államtitkár helyettes beszélt a máltai lapnak. De még azt nem tudjuk, hogy titkos, vagy csak nonstop betelepítés zajlik, amin nem is kellene meglepődnünk – utalt Vona Gábor külügyér nyilatkozatára.

“Én meglepődtem rajta. És ha ez igaz, akkor az az évszázad átverése”

– jelentette ki a kormányfőjelölt, emlékeztetve arra, hogy a nemzeti konzultáció, Európa legdrágább népszavazási kampánya, többszöri sikertelen alaptörvény-módosítási kísérlet, és a most is folyó Soros-kampány mind-mind arról szólt, hogy a kormány megvédi az országot a bevándorlástól, a multikulturalizmustól.

Ehelyett lényegében a kormány megvalósítja a Soros-tervet, így a Fidesz becsapta az országot és a választóikat is – fejtette ki.

Vona Gábor a következő kérdésekre vár választ:

 • Hol van ez az 1300 ember?
 • Hol vannak elhelyezve?
 • Családtagjaikkal vannak?
 • Miből élnek?
 • Milyen biztonsági felügyelet mellett?
 • Ezek után kijelentette a Jobbik elnöke:

  „a szegény és gazdag migráns mellett a titkos migránst sem szeretnénk Magyarországon!”

  Ezért Vona Gábor azt javasolja, hogy hívjuk össze az Országgyűlés rendkívüli ülését, hogy Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt számoljon be ezekről a kérdésekről, számoljon be a letelepedési kötvény programon keresztül érkező 20 ezer emberről, és a most érkező 1300-ról.

  A miniszterelnöknek nem szabad tovább bujkálnia, mint ahogy az elmúlt 2-3 napban kerülte ennek a kérdésnek a megválaszolását – fogalmazott Vona Gábor.


  Forrás:alfahir.hu
  Tovább a cikkre »