Vona: Orbán migránsa peep show-nak nézett egy dohányboltot

Vona: Orbán migránsa peep show-nak nézett egy dohányboltot

Társadalomra veszélyes bűnözők vannak azok között, akiket „Orbán Viktor betelepített”, vagyis, akik hivatalosan oltalmazotti státuszt kaptak Magyarországon – közölte mai rendkívüli sajtótájékoztatóján az N1 TV riportjára hivatkozva a Jobbik elnöke.

Pedig a miniszterelnök néhány napja még úgy beszélt ezekről az emberekről, mint akik „illedelmesen kopogtak” az országhatáron, Pintér Sándor belügyminiszter pedig azt mondta, hogy a Terrorelhárítási Központ és a titkosszolgálat is vizsgálta őket. Ehhez képest Vona Gábor felsorolt több bűncselekményt is, amelyet – mint fogalmazott – „Orbán migránsai” követtek el: volt köztük korábbi börtönlázadó, késes rabló, olyan, aki nemi erőszakot kísérelt meg, de még olyan is, aki a peep show-nak nézte az egyik dohányboltot. A politikus külön kiemelte azt a migránst, aki miután megkapta az oltalmazotti státuszt, bűnszervezetet hozott létre, és egy embercsempész maffiát irányított.

Mint most kiderült, nemcsak 1294 menekültügyi eljárás lefolytatásáról döntött a kormány, hanem az utóbbi három évben titokban már be is fogadott 2300 migránst.

Hírdetés

Kitért a pártelnök a Magyar Nemzet cikkére is, miszerint a kormány ezeket a befogadottakat még itthon is szeretné tartani albérlettel. Úgy, hogy a magyar fiatalok közben külföldre menekülnek, többek között azért, mert nincsenek megfelelő lakhatási körülményeik.

Vona Gábor mindezek miatt magyarázatot követel a nemzetbiztonsági bizottság csütörtök reggeli ülésén Pintér Sándortól, a rendkívüli parlamenti napon pedig személyesen Orbán Viktortól.

A Jobbik elnöke úgy látja, „összeomlott a Fidesz hazugsággyára, összeomlott Orbán Viktor migrációs politikája”. Hiszen múlt héten derült ki, hogy a kormány, miközben 22 milliárd forintot költött bevándorlásellenes propagandára, az elmúlt három évben „titokban” összesen 2300 embert fogadott be. Akkor lebuktak, majd – Vona Gábor szerint – ismét ez történt, amikor kiderült, milyen emberekről van valójában szó. „A kormány arról is hazudott a migráció kérdésében, amiről múlt héten hazudott” – foglalta össze.

mno


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »